Siropul de catina - Pune boabe de catina curatate
si zdrobite intr-un vas de sticla sau portelan. Deasupra, toarna miere
naturala (e indicat sa aiba certifificat de producator, de la farmacie),
astfel incat sa acopere boabele. Lasa la loc uscat si racoros (cel mai
bine sta la frigider), amestecand timp de o saptamana, in fiecare zi.
Ce face: are un continut bogat in vitamina C (ajuta la fortificarea
sistemului imunitar), complexul de vitamine B (ceea ce face din catina
un remediu excelent in bolile hepatice), vitamina P (puternic
antioxidanta, pune in valoare vitamina C), vitamina E (vitamina
tineretii). Preparatele din catina asociate cu orice fel de tratament
alopatic maresc efectul acestuia din urma, are efect imunomodulator, ceea ce o recomanda ca adjuvant in tratamentul cancerului.
Cum se ia: zilnic, 6 linguri cu sirop.
Alte boli tratate cu…
SUC: O jumatate de pahar cu suc proaspat (din fructe zdrobite), in
combinatie cu o cana de decoct de ramuri (se pun 3-4 linguri de ramuri
uscate si maruntite la 1 l de apa, se fierb 15 minute si se strecoara),
are efecte regenerative hepatice extraordinare; se beau doua pahare
zilnic, timp de doua luni.
AMESTEC CU OUA DE PREPELITA: Amesteca bine 2 linguri de sirop cu
cinci oua de prepelita, lasa sase ore la rece, apoi bea seara, inainte
de culcare, dintr-odata; este un bun afrodiziac si leac impotriva
sterilitatii.
Contraindicatii: colecistita acuta, pancreatita, diaree cronica.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu