miercuri, 19 februarie 2014

Combinatii alimentare cu efecte miraculoase

Exista combinatii alimentare cu efecte miraculoase. Acestea respecta regulile alimentatiei sanatoase si implica un consum scazut de grasimi, un aport limitat de calorii si aduc multiple beneficii sanatatii.

Seminte de floarea soarelui crude si cereale

O lingura de seminte crude este suficienta intr-o portie de cereale. Acestea aduc 100% din necesarul de alphaferol, cea mai activa forma de vitamina E. Vitamina E este un antioxidant pretios esential pentru mintinerea tineretii si vitalitatii.
 
Oua cu ardei gras rosu

Jumatate de ardei rosu contine mai mult de 100% din necesarul de vitamina C zilnica, iar oul vine cu alte minerale si grasimi esentiale. E ca si cum ai lua o pilula cu suplimente nutritive.

Germeni de grau in sucul de fructe

Este cea mai buna cale prin care organismul tau primeste tot necesarul zilnic de zinc, mineral benefic pentru piele si care sustine sistemul imunitar.

Salata verde si somon

Combinatia este ideala pentru sustinerea aportului de grasimi sanatoase, iar vitaminele din salata fac absorbtia acestora mult mai usoara.

Naut si rosii

Este combinatia ideala pentru absorbtia fierului. Mananca impreuna cu nautul- foarte bogat in fier, rosii sau alte legume bogate in vitamina C si absorbtia fierului este mult imbunatatita.

Patrunjel proaspat in paste

Vei suplimenta aportul de vitamina K, mai ales in dietele vegetariene. In plus adaugi vitamina C in dieta zilnica.

Fasole boabe in supa de zarzavat

Cresti nivelul de proteine si adaugi o sursa de fibre, care ajuta la mentinerea sub control a colesterolului si mentine sanatos tubul digestiv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu