Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus,
se sareaza,pipereaza si condimenteaza cu Delikat Condimente pentru pui
apoi se cresteaza usor pe lung si in crestaturi asezam felii de ardei
rosu. Se strange cu grija, dinspre margimi spre interior si se prinde cu
2 scobitori.
Se asaza cu scobitorile in tavita apoi se cresteaza in 4-5 locuri,pe
lungime,crestaturi usoare,fara a ajunge la ardeiul din interior. Se
stropeste cu uleiul de masline apoi se sareaza si condimenteaza dupa
gust.
Se adauga in tavita si paharelul de vin alb,boabele de piper,catei de
usturoi feliati,foile de dafin,un pic de sare apoi se acoper cu o folie
de aluminiu si se da la cuptor 20 de minute.
Dupa ce s-a rumenit se imbraca pieptul cu felii de branza topita sau
cascaval,se da din nou 2-3 minute in cuptor,se scoate si se presara
deasupra miezul de alune prajit un pic inante si maruntit.
Se lasa sa se raceasca un pic, se indeparteaza scobitorile cu care a
fost prins apoi se taie in felii si se servesc stropite cu sos din
tavita.
duminică, 2 februarie 2014
Home »
crusta de alune
,
delicatese
,
informatii utile
,
mancare
,
noutati
,
Piept de pui
,
preparare
,
reteta
» Piept de pui in crusta de alune, Reteta
Piept de pui in crusta de alune, Reteta
00:06
crusta de alune, delicatese, informatii utile, mancare, noutati, Piept de pui, preparare, reteta
No comments
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu