Usturoiul nu e bun doar în bucătărie, ci şi ca medicament în
medicina alternativă. Acesta previne bolile de inimă, reduce nivelul de
colesterol şi scade tensiunea arterială.
Experţii ne recomandă să-l consumăm în stare naturală, deoarece prin fierbere îşi pierde din proprietăţi.
Producătorii au prelucrat usturoiul oferindu-l pe piaţă, mai ales, sub formă de capsule şi, consumat zilnic poate reduce cu până la 10% riscul unui atac de cord. Specialiştii au descoperit că alicina, substanţa care dă mirosul înţepător usturoiului, stimulează producerea de substanţe chimice care ajută la relaxarea vaselor sangvine.
Producătorii au prelucrat usturoiul oferindu-l pe piaţă, mai ales, sub formă de capsule şi, consumat zilnic poate reduce cu până la 10% riscul unui atac de cord. Specialiştii au descoperit că alicina, substanţa care dă mirosul înţepător usturoiului, stimulează producerea de substanţe chimice care ajută la relaxarea vaselor sangvine.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu