marți, 1 septembrie 2015

Fasolea verde previne aparitia osteoporozei

Fasolea verde este mult mai importanta pentru organism decat va inchipuiti. Starea noastra de sanatate se poate imbunatati notabil odata cu un consum regulat de fasole verde.
Iata cum actioneaza fasolea verde asupra organismului:
Previne aparitia osteoporozei
Osteoporoza este prevenita prin bogatia de vitamine B5, B6 si PP aflate printre elementele chimice din compozitia fasolei verzi.  Aceste vitamine impiedica rapid pierderea calciului din oase, asadar, previne aparitia dureroasei afectiuni.

Este un inamic al anemiei
Dezvoltarea de la copil la adult este una lunga si mare consumatoare de calciu. Copiii, femeile insarcinate si adolescentii au mare nevoie de cantitati insemnate de calciu. Tot ceea ce trebuie sa faceti, daca va incadrati in una din categoriile enumerate mai sus, este sa obtineti o salata sau un suc din fasole verde si sa le consumati  pe stomacul gol.
Imbunatateste starea psihica
Nu trebuie neglijat aspectul persoanelor deprimate. Acestea isi pot imbunatati rapid starea psihica prin consumul fasolei verzi. Aceasta actioneaza asupra sistemului nervos prin continutul de clorofila, glucide, vitamine din complexul B si potasiu.
Ajuta la pierderea in greutate
Digestia usoara si rapida a fasolei verzi cat si senzatia provocata de stomac usor dupa servirea mesei ajuta foarte mult la pierderea in greutate. Dupa consumul a 120 de grame de fasole verde gatita, corpul dumneavoastra primeste un maximum de 40-45 calorii. Puteti opta pentru o cura de slabire pe baza de fasole verde oricand, rezultatele fiind garantate de medicii nutritionisti.
Glicemia este mentinuta la nivelul normal
Fibrele vegetale contribuie la impiedicarea absorbtiei de zahar si opresc intr-o anumita masura secretia de insulina. Consumul de fasole verde, daca este posibil zilnic, impreuna cu alte alimente, da nastere unei actiuni hipoglicemiante,mai bine zis ajuta la scaderea glicemiei si stabilirea nivelului glicemiei in parametrii normali.
Aasigura o activitate cerebrala mai buna
Datorita compozitiei chimice, fasolea verde ajuta la eliminarea in organism de substante necesare creierului pentru o mai buna functionare. Totodata, vitaminele si alte elemente chimice se imprastie in organism, imbunatatind, astfel, activitatea muschilor. Tonusul general este mai bun si, in concluzie, activitatea cerebrala este una mult mai buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu