marți, 1 septembrie 2015

Cauze care duc la dezvoltarea cancerului


Otto Warburg, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a fost primul medic care a demonstrat că celulele canceroase nu se pot dezvolta într-un mediu cu mult oxigen. Cauza producerii celulelor canceroase este aciditatea mare care se găsește în corpul uman. Când pH este sub nivelul normal de 7,365, aciditatea este mare și suntem predispuși la cancer.
Celulele canceroase se dezvoltă într-un mediu în care există acid lactic și bioxid de carbon. În apă există un exces de ioni H+, care sunt acizi. Corpul uman este format din apă, circa 70%. În condițiile în care organismul nu poate elimina acizii din apă, apar celulele canceroase.
Toate persoanele care au un pH acid au în organism celule canceroase. Aceste celule se hrănesc cu glucoza din organism.
În prezent, se recomandă chimioterapia pentru distrugerea cancerului. S-a constatat că pe lângă celulele canceroase sunt distruse și cele sănătoase, organismul devenind foarte fragil, slăbit. Dacă reușim să menținem un pH la nivel de șapte, suntem feriți de a face cancer.
Alimentele care produc aciditate în organism sunt zahărul, untul, prunele, alunele, cerealele, siropul, alcoolul, cafeaua, sucul, carnea, brânza. Alimentele alcaline, care nu produc acizi, sunt brocoli, varza, usturoiul, fasolea, mazărea, tomatele, morcovul, bananele, portocalele, lămâia, ștevia, cartofii dulci.
Tratamentul medicamentos, prescris în cazul diferitelor forme de cancer, creează în organism un mediu acid. Medicamentele administrate distrug o parte dintre celulele canceroase, dar creează un mediu acid propice formării altor celule canceroase.
De curând, cercetătorii americani au completat teoria lui Warburg, susținând că, celulele canceroase produc o imunitate scăzută în organism, un fel de paralizie a sistemului imunitar.
Cercetătorii susțin că, în momentul în care au reactivat sistemul imunitar, celulele canceroase au fost distruse și pacientul a fost complet sănătos. În luna iunie 2015, a fost organizat în SUA un congres la care au participat peste 40000 de specialiști în domeniul cercetării cancerului.
O bună parte dintre aceștia au admis că, în viitorul apropiat, cancerul va fi învins prin tratamente naturiste și nu medicamentoase. În acest sens, a fost prezentat un fruct numit graviola. Arborele care produce acest fruct crește în pădurile amazoniene și mai este numit ucigătorul cancerului.
Rezultate foarte bune s-au înregistrat pe pacienții bolnavi de cancer la ficat și la sân. Graviola este considerată alternativa viabilă la chimioterapie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu