vineri, 15 august 2014

Tipuri de ceai care ne curata mintea si corpul de toxine

Inceperea zilei cu o ceasca de ceai preferat pare o idee incantatoare si racoritoare. Daca ai un ceai preferat pe care il consumi frecvent, atunci, de azi inainte, ar trebui sa iei in considerare incercarea si altor arome, deoarece exista cateva ceaiuri care ofera o multime de beneficii pentru corpul si mintea ta. Este posibil sa nu fi gustat unul sau mai multe din aceste ceaiuri minunate, dar acum iti poti deschide mintea la aceste arome.
Exista ceaiuri preparate din plante, mai degraba decat din frunze si fiecare dintre aceste soiuri are anumite efecte medicinale pentru sanatatea organismului uman. Ceaiurile din plante pot stimula eliberarea toxinelor din corpul tau, ajutandu-te sa ramai in forma si sanatos. O ceasca de ceai consumata in fiecare zi poate ameliora unele probleme de sanatate, cum ar fi eliberarea stresului, anxietatea, obezitatea, problemele gingiilor, tusea, raceala si alte afectiuni.
Bea ceai alb pentru a pierde in greutate si a arata mai tanar.
Deoarece frunzele de ceai alb sunt culese si prelucrate cand inca acestea sunt foarte tinere si proaspete, aroma este usoara, dar antioxidantii raman extrem de activi. Polifenolii si ECGC existenti in ceaiul alb vor preveni formarea celulelor de grasime in corpul tau si, mai mult decat atat, vor functiona ca un agent anti-imbatranire. Doza zilnica de ceai alb poate reduce riscul de cancer de colon si scade nivelul de colesterol LDL.
Ceaiul negru va tine departe respiratia urat mirositoare. 
Nu ai nevoie de gume de mestecat pentru improspatarea respiratiei daca bei ceai negru in fiecare dimineata. Ceaiul negru sau Camellia sinensis este cel mai comun tip de ceai, contribuind la 75% din consumul global.
Ceaiul negru contine antioxidanti puternici care ucid microbii din interiorul gurii, prevenind formarea placii dentare si a cariilor, acestea fiind cauzele principale pentru respiratia urat mirositoare. Cercetarile stiintifice confirma faptul ca un consum de 4 cesti de ceai negru pe zi pastreaza, de asemenea, inima sanatoasa.
Ceaiul verde promoveaza o sanatate buna si o piele cu aspect intinerit. 
Bogat in antioxidanti puternici cunoscuti sub numele de catechine, ceaiul verde ajuta sanatatea din mai multe puncte de vedere, prevenind si tratand cancerul si bolile cardiovasculare. Ceaiul verde este, de asemenea, un agent anti-imbatranire natural, care elimina toxinele si impuritatile din sange, curatand corpul in interior. Rezultatul este o piele radianta si tinereasca, precum si o inima sanatoasa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu