luni, 17 februarie 2014

La ce este buna coaja de banana?

Iată, însă, că au fost descoperite mai multe moduri în care poți folosi o coajă de banană, iar efectele obținute să fie din cele mai suprinzătoare pentru tine.

1. Lustruiește-ți pantofii


Freacă pielea cu interiorul cojii de banană, iar lustruiește cu o cârpă moale. Pantofii tăi vor străluci ca noi.

2. Îngrășământ pentru flori


Cojile de banană sunt bogate în calciu și magneziu, elemente esențiale pentru buna creștere a florilor decorative.

3. Te scapă de înțepăturile de insecte


Freacă coaja de banană pe zona iritată - erupții cutanate, psoriazis, înțepături de insecte - și o să vezi că în cel mai scurt timp o să treacă mâncărimea și curând se va vindeca locul.

4. Curăță plantele de apartament


Pe lângă faptul că le hrănește, coaja de banană poate fi folosită și pentru curățarea frunzelor de praf. De acum, plantele tale o să strălucească de sănătate.

5. Albește dinții


Dacă ăți freci dinții cu interiorul coji de banană, după fiecare periere, o să descoperi că în cel mai scurt o să ai dinții mai albi cu 2 nuanțe, chiar.

6. Tratează vânătăile și zgârieturile


POtasiul din cojile de banană ajută în procesul de vindecare dacă zona rănită este frecată bine cu interiorul cojii de banană.

7. Te vindecă de negi


Dacă nu reușești să scapi de inestetica afecțiune, coaja de banană te poate ajuta. O săptămână, zi de zi, pune peste neg o bucată din coaja din banană și o să vezi cum o să  după acest tratament.

8. Te scapă de acnee


Fă un scrub din coaja de banană. Lasă să acționeze timp de 10 minute, și apoi spală cu apa călduță. Repetă procedeul de câteva ori pe săptămână și o să vezi că problemele tale pe pielea se vor ameliora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu