luni, 16 septembrie 2013

Pot fi controlate visele?

Visele pot fi controlate daca suntem intr-un vis putem sa punem controlul asupra lui ne dam seama ca visam si incercam sa nu ne trezim sa facem ce vrem putem sa zburam in propriul nostru vis.
Cu totii dormim si cu totii visam, asta este clar, doar ca nu toti visam la fel sau cel putin unii dintre noi in somn avem stari diferite si asta datorita anumitor factori care ne pot influenta.
Este bine sa dormim in fata oglinzii? Normal nu as putea sa dorm in fata oglinzii deoarece simt o energie care se reflecta asupra mea dar se credea că sufletul părăsește trupul, în timp ce el doarme, bineinteles ca e o superstitie.
Toata lumea vede visuri, cu exceptia unui numar foarte mic de oameni care sufera de boli mintale rare.
Visul este ceva ceresc dat de la Dumnezeu. Tot ce visam, am vazut candva in realitate si am uitat despre aceste fapte. Chiar monstrul din cosmarurile noastre nu a fost conceput de creier, ci alcatuit din fragmente de amintiri.
In vis ne aflam intr-o stare paralizata: glandele produc substante care stimuleaza visul, iar in maduva spinarii sunt trimise semnale de relaxare musculara cu oprirea lor ulterioara cu toate acestea, in vis putem retrai sentimente foarte reale. De exemplu, foamea sau setea.
Ce facem cand avem cosmaruri si nu ne putem trezi? Daca visam ceva urat nu putem face decat sa ne dam palme sa incercam sa ne trezim sau in cel mai bun caza sa ne infruntam cosmarul sa punem stapanire pe vis.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu