miercuri, 4 septembrie 2013

Lamaia buna pentru tratamente faciale

Tenul gras este printre cele mai grave tipuri de piele pe care le poate avea o persoana, deoarece se poate determina formarea de puncte albe, negre si cosuri, motiv pentru care acesta trebuie sa fie tinut sub control cu tratamente faciale pentru tenul gras.

Desi puteti face aceste tratamente faciale la spa, puteti salva o multime de timp si bani prin pregatirea lor in confortul propriei case. Mastile cele mai eficiente pentru tenul gras sunt cele care contin lamaie, deoarece sucul de lamaie este ingredientul cel mai bun posibil, capabil de a reduce productia de porii. Prin urmare, in cazul in care doriti sa incercati unul din aceste tratamente faciale, trebuie doar sa invatati cum sa le pregatiti si sa le utilizati.

Cea mai simpla reteta de pregatire a unei masti faciale cu lamaie implica amestecarea a parti egale de apa si suc de lamaie. In scopul de a aplica amestecul rezultat pe fata dvs, aveti posibilitatea sa utilizati un tampon de vata atingand pe toate zonele pielii care sunt problematice. In cazul in care simtiti ca niste intepaturi, asigurati-va ca clatiti fata cu apa imediat.

In plus, amintiti-va sa hidratati fata dupa aceea, deaorece, de asemenea, lamaia poate usca pielea prea mult, ceea ce nu este deloc de dorit. Pe de alta parte, sucul de lamaie poate face cu adevarat minuni pentru pielea dvs, in cazul in care aveti un tip de ten gras. Acidul citric din lamaie are capacitatea de rupere a moleculelor de petrol si de curatare a stratului de piele, lasand in urma un ten moale si neted.

Motivul pentru care sucul de lamaie poate fi gasit in atat de multe produse cosmetice diferite, se datoreaza faptului ca poate functiona la fel ca un astringent. Cu toate acestea, sucul poate fi, de asemenea, utilizat ca atare, si nu neaparat in combinatie cu alte ingrediente. Prin urmare, daca doriti sa beneficiati de avantajele pe care le are de oferit, puteti stoarce sucul, si pur si simplu aplicati-l direct pe fata dvs.

Daca doriti sa incercati tratamente faciale cu lamaie mai sofisticate, puteti sa stoarceti cu usurinta sucul de la o jumatate de lamaie si sa il amestecati cu zece picaturi de lapte. Acest amestec ar trebui sa fie masat pe fata pana cand este absorbit de piele. In acest tratament facial, lamaia are capacitatea de a inlatura uleiul de pe piele, iar laptele poate hidrata usor si calma fata dvs.

Prin urmare, prin utilizarea acestei masti de fata, puteti curata cu usurinta pielea si hidrata in acelasi timp. Cu toate acestea, atunci cand se utilizeaza tratamente faciale pe baza de suc de lamaie, ar trebui sa evitati intotdeauna raspandirea lor in apropierea ochilor, deoarece acestea pot ustura foarte rau. In plus, niciodata nu ar trebui sa le utilizati excesiv, deoarece acestea pot usca pielea prea mult.

Puteti sa incercati sa amestecati suc de lamaie cu miere, un alt produs natural de mare ajutor, care este folosit in multe produse cosmetice de frumusete. Se ia sucul de o jumatate de lamaie si nu mai mult de doua linguri de miere, acestea impreuna poate face minuni pentru pielea dvs. Lasati masca timp de cel putin 20 de minute, apoi se clateste cu apa calda si asistati la un mare efect.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu