luni, 12 ianuarie 2015

www.mereumaimult.ro Concurs Pall Mall ianuarie - februarie 2015

Sărbătorile s-au încheiat dar asta nu înseamnă că nu mai pot fi motive de sărbătoare. Cu Pall Mall poți câștiga un salariu de șef și peste 300.000 de premii garantate.
Înscrie codurile de pe taloanele găsite în pachetele de Pall Mall participante la concurs și semnalizate prin 365 de zile de sărbătoare! incepand cu 12 ianuarie și până pe 22 februarie 2015.
Inscrie codul de pe talonul gasit in pachetele participante la promotia Pall Mall pe www.mereumaimult.ro sau trimite-l prin SMS la 1833 (tarif normal in retelele Orange, Telekom si Vodafone).
Poți câștiga un salariu de șef pentru tot restul anului ca să ai prilej de sărbătoare în fiecare zi și peste 300.000 de premii garantate.
Orice cod valid introdus pe site sau prin SMS la 1833 îţi poate aduce unul din cele peste 300.000 de premii instant: pachete şi brichete.
În cazul în care câştigi, vei primi prin SMS un cod special cu ajutorul căruia îţi poţi revendica premiul din centrele de premiere, în perioada 19 ianuarie – 1 martie 2015.
Câştigă un salariu de şef şi sărbătoreşti tot anul!
Salariul creşte în funcţie de numărul total de coduri înregistrat în promoţie. În plus, fiecare cod înseamnă o şansă de câştig. Mai multe coduri, mai multe şanse de câştig şi un salariu mai mare.
În plus fiecare zi îți poate aduce unul din cele 42 de premii de sărbătoare: un ceas Swiss Military, o bibliotecă IKEA plină de cărţi, o excursie la hotelul de gheaţă de la Bâlea, un instrument muzical la alegere în limita a 2.000 de lei, un aspirator iRobot Roomba, un kit de pescuit în limita a 2.000 de lei, un media player Blu-Ray Panasonic, un pachet Spa în Poiana Brașov, un grătar şi un set de mobilier de grădină IKEA, un aparat foto Canon, o excursie în Grecia, un voucher la eMAG de 2.000 de lei, o excursie la Amsterdam, o tabletă Samsung Galaxy Note Pro, un voucher Altex de 2.000 de lei, un laptop Lenovo, o excursie la Paris, un smartphone Samsung Galaxy S5, un smart TV Samsung, un weekend surpriză în Europa, un voucher de combustibil de 2.000 de lei la OMV, un weekend la Bran, o bicicletă Electra Townie, o experienţă unică în limita a 2.000 de lei, un weekend la Vama Veche, o cameră Action Cam de la Sony, un răsfăț gastronomic la cele mai renumite restaurante de pe traseul Braşov-Sighişoara-Sibiu, un voucher online la F64 de 2.000 de lei, un kit outdoor Himalaya, un set de mic dejun, un set de saltea şi perne Memory Foam, bilete la Sziget Festival, un espressor Krups, o cameră video Panasonic, o excursie ecvestră în Carpaţi, un sistem audio Sony şi boxe pentru maşină, un voucher cumpărături haine de 2.000 de lei, un telescop Celestron, un set karaoke, un set de fotolii Ikea, un voucher Praktiker de 2.000 de lei și un sistem Home Cinema Blu-Ray Sony.
Fiecare cod îţi oferă o şansă în plus la premiul sărbătorii alese. Codurile nealocate până la sfârşitul campaniei se vor aloca automat pentru premiul din ziua în care au fost introduse.
Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, în data de 24 Februarie 2015. Mai multe coduri înscrise, mai multe şanse de câştig!
Participa acum la acest concurs !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu