vineri, 30 ianuarie 2015

Fenomenul extraterestru

După multe decenii de tăcere US Air Force face publice mai multe rapoarte care au fos top secret. Pentru prima dată sunt publicate în integralitate rapoarte cu privire la anchetele oficiale făcute de specialiștii americani, cu privire la evenimentele extraterestre. Informații fac referire la proiectul Blue Book. În perioada 1947-1969, au fost înregistrate 12618 rapoarte oficiale, cu privire la aceste evenimente. Aceste rapoarte reprezintă doar 5% din totalul rapoartelor efectuate în acea perioadă.
Printre aceste rapoarte s-a remarcat raportul de la Fort Smith, din 15 august 1966. În raport se vorbește despre mai multe semnale care au fost înregistrate, dar și despre mai multe lumini roșii, verzi și albastre care se îndreptau spre sudul Americii. Angajații de la Agenția Federală a Aviației au semnalat că mai multe obiecte zburătoare care nu au putut fi identificate, care semănau cu niște avioane, au survolat zona, ore întregi. Raportul menționează că radarele nu au putut detecta aceste obiecte. Raportul face o descriere a acestor obiecte zburătoare.
Aveau formă circulară, de culoare roșie, albe sau verzi, zburau în șir câte patru, în linie dreaptă și nu făceau zgomot. Toate observațiile au fost făcute de la sol. Toți locuitorii din zonă au fost interogați. Declarațiile acestora arată că toți au văzut aceste obiecte zburătoare. Începând cu 2007, un observator din Australia a reușit să înregistreze trei semnale care erau transmise din spațiu, de la o distanță de 5,5 miliarde de ani lumină. Semnalele au fost scurte dar foarte puternice, erau echivalente cu intensitatea energiei solare dintr-o zi.
România are un singur om care a zburat în cosmos. Dumitru Prunariu s-a pregătit timp de 3 ani, ca să poată zbura în cosmos în 1978. El este a 103 a persoană care a făcut acest lucru. Într-un interviu pe care l-a acordat el vorbește despre faptul că OZN-urile sunt realitate și nu ficțiune. În timpul misiunii la care a participat, un astronaut rus a raportat bazei rusești de la sol că a văzut două OZN-uri. Cei de la bază l-au atenționat că misiunea are caracter științific și ei trebuie să-și îndrepte atenția spre acest lucru.
Prunariu sugerează faptul că autoritățile au ținut secret toate aceste documente și au negat întotdeauna realitatea faptelor, chiar și față de astronauți sau specialiști. Fiecare putere militară a ținut secret aceste evenimente, în ideea că ceea ce vor descoperi este o oportunitate numai pentru ei, nu și pentru ceilalți. Jurnalistul american Gary Bekkum a publicat mai multe articole în care asociază războiul rece cu pericolul iminent al unei invazii extraterestre. Marile puteri ale lumii, spune el, sunt conștiente de pericolul nuclear pe care îl pot declanșa anumite state, dar sunt preocupate și de pericolul iminent care poate veni din afara planetei noastre.
El pune o întrebare esențială. Ce au făcut marile puteri pentru a proteja populația în cazul unei invazii?
El lansează o temă prin care, nici președintele american nu are acces la tot ce înseamnă pericolul extraterestru și documentele întocmite în acest sens. Edgar Mitchell, al 6 lea om care a călcat pe Lună, a relatat faptul că a încercat să ajungă în interiorul cel mai secret loc din America, acolo unde sunt arhivate toate documentele care probează evenimentele militare. Un amiral care lucra în interiorul acestui loc, i-a spus că documentele sunt protejate printr-un program de protecție sofisticat, denumit Special Access.
Personalul care are acces la astfel de date, lucrează sub o lege specială care le interzice divulgarea oricărui secret. Cei care au încălcat acest jurământ, au fost puși sub incidența legii marțiale, mulți fiind executați sau închiși, pentru mulți ani de detenție.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu