luni, 1 decembrie 2014

Cum tratezi buzele uscate si crapate

De îndată ce intrăm în sezonul rece, începem să auzim din ce în ce mai multe persoane din jurul nostru că se plâng de buzele uscate şi crăpate. Cu toate acestea, nu e deloc dificil să tratezi această problemă... Uite ce poţi face pentru ca buzele tale să nu se mai usuce, să nu se mai crape şi, implicit, să eviţi durerea şi usturimea!

Exfoliază-ţi buzele

Toată lumea ştie că în sezonul rece este foarte important să folosim un balsam hrănitor şi protector pentru buze. Dar pentru ca balsamul să aibă efectul dorit, e necesar ca buzele să fie exfoliate în prealabil. Iar această operaţiune e simplă - atunci când te speli pe dinţi, foloseşte periuţa de dinţi pentru a-ţi masa delicat buzele şi pentru a îndepărta pielea uscată. Durează 30 de secunde, iar efectul e garantat!

Foloseşte un balsam de bună calitate

Dincolo de ruj sau de gloss, e necesar să foloseşti un balsam cu vitamine, hrănitor, care să hidrateze buzele, nu să le coloreze. Pune accent pe acest lucru, dacă vrei ca buzele tale să fie frumoase şi să nu te mai confrunţi cu crăpături şi usturimi.

Nu-ţi mai umezi buzele cu limba

Atunci când buzele ţi se usucă din cauza frigului, aplică balsam. Dacă le umezeşti cu limba nu faci altceva decât să le usuci şi mai rău. Probabil că îţi va lua ceva până te vei obişnui cu acest lucru, dar crede-mă că vei remarca diferenţa!

Nu-ţi mai rupe pieliţele de pe buze

Dacă rupi acele pieliţe uscate, nu faci altceva decât să afectezi şi mai tare buza şi să îi provoci sângerări. Iar durerea şi usturimea se vor accentua atunci când vei ieşi afară, în frig. Dacă îţi exfoliezi şi îţi hidratezi corect buzele, vor dispărea şi acele pieliţe enervante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu