miercuri, 16 aprilie 2014

Ion Balint sforaie cumplit in inchisoare

Ion Balint, cunoscut cu numele de NUTU CAMATARU, isi terorizeaza colegii de celula, alaturi de care se afla dupa gratii de mai bine de un an. Detinutii fac noapte alba din cauza lui, insa nu au curajul sa-i reproseze nimic pentru ca el e seful.

NUTU CAMATARU, numit si “Spaima Bucurestiului”, sforaie cumplit noapte de noapte, astfel ca niciun detinut aflat cu el in celula nu se poate odihni din cauza lui.
NUTU CAMATARU are grija de colegii lui de suferinta, insa cand vine noaptea, se cutremura celula de sforaitul lui. Ceilalti detinuti au incercat “sa-l fluiere”, doar-doar se va opri din sforait, insa tactica nu a dat rezultate, astfel ca acestia stau cu ochii in tavan pana in zori, cand “concertul” lui NUTU se mai potoleste.

Cei care se afla in camera cu Ion Balint sunt privilegiati, si asta pentru ca acesta are grija de ei, le mai da din pachetul lui, insa exista si un mare inconvenient. Nutu sforaie! Rau! Noaptea face recital, scoate niste sunete de se cutremura celula. Au incercat si cu fluieratul, sperand ca Nutu nu va mai sforai, insa nimic. Are un somn adanc, iar ceilalti detinuti abia inchid un ochi spre dimineata, si asta pentru ca sforaitul lui ii tine treaz. Este posibil ca Nutu sa nu-si dea seama cat de tare sforaie, pentru ca ceilalti detinuti nu ii spun, ar fi lipsa de respect din partea lor sa-i reproseze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu