vineri, 14 martie 2014

Ultimul album solo a lui Lil Wayne

Potrivit unor declaraţii făcute de către rapper, „Tha Carter V“ va fi ultimul său album solo, precum şi ultimul album din seria ”Carter”, mărturisind că a muncit foarte mult la discul care se va lansa pe 5 mai.

Personal, plănuiesc ca acesta să fie ultimul meu album solo şi cu siguranţă, acesta va fi ultimul album „Carter“. Se opreşte la cinci. Se pare că va fi imposibil pentru mine să lucrez la fel de mult pentru un alt proiect“ a declarat cântăreţul într-un interviu.Artistul nu are de gând să părăsească industrial hip-hop şi va continua să se implice în proiectele colegilor săi de breaslă, în special în cele ale familiei YMCMB. „Indiferent că este vorba despre un album YMCMB gen „Like Father, Like Son“ sau orice altceva în stilul asta sau, de ce nu, ceva total diferit,“ a adăugat Lil Wayne.
Lil Wayne a lansat pe 11 martie noua compilaţie semnată Young Money, intitulată „Rise Of An Empire“, dar a şi înregistrat alături de Tyga şi Nicki Minaj un super track intitulat „Senile“ pentru care a filmat şi un clip ce urmează să apară.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu