joi, 20 martie 2014

Emisiunea Neam Trezit numai la Prima TV

Neam trezit este o noua emisiune matinala la Prima TV cu premii si cu intrebari dar si cu stiri care sunt prezentatea de Oana Paraschiv.

In acesta emisiune amuzamentul este la ordinul zilei.

Adrian Nicolae, Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Laura Belecciu vă prezintă matinalul “Neam trezit”, la Prima TV.

Concurs BANI NEMUNCITI – „Neam Trezit” ofera premii in bani celor care intra in direct si raspund corect la intrebarea zilei, astazi 20 martie o doamna  ca castigat 1500 RON pentru ca a raspun la intrebarea cum il cheama pe cainele din emisiune raspunsul era whisky pentru ca asa il cheama

„Emisiunea” inseamna programul de televiziune „Neam trezit”, radiodifuzat in direct de Organizator in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 07:00 – 10:00.

„Concurs” inseamna acel element de divertisment realizat de Organizator in cadrul si in legatura cu Emisiunea si cu alte emisiuni din programul PrimaTV, prin care Participantilor li se da posibilitatea sa participe la Concurs si sa castige Premiile puse in joc.

"Zi de concurs” este fiecare zi de luni pana vineri in care este difuzat fiecare episod al Emisiunii. Fiecare episod al Emisiunii, difuzat pe parcursul a 3 ore, va fi impartit in 3 Perioade de concurs, pentru fiecare ora, urmand ca pentru fiecare Perioada sa fie pusa cate 1 (una) Intrebare de Concurs.

"Intrebarea de Concurs” este intrebarea zilnica de cunostinte generale legate de  Emisiune, postul Prima TV sau de alte Emisiuni si programe PrimaTV ce au fost difuzate in ziua/ zilele anterioare, la care Participantii trebuie sa raspunda cel mai repede si corect pentru a se putea inscrie la Concurs. Intrebarea va fi anuntata in fiecare dintre cele 3 Perioade de concurs, din fiecare Zi de concurs si de difuzare a Emisiunii (luni – vineri) din perioada concursului. Doua intrebari sunt legate de programele Prima TV difuzate cu o zi inainte de emimiunea live, iar cea de-a treia intrebare va fi din emisiune „Neam Trezit” difuzata live.

Concursul se desfasoara in perioada 17 martie – 15 iunie 2014.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu