duminică, 9 februarie 2014

Un barbat a chemat ambulanta in loc de taxi

Serviciile de Urgenţă din judeţul Vaslui au fost puse pe jar de un bărbat care a făcut o glumă proastă. Omul a inventat o poveste demnă de un film poliţist şi a sunat la 112 reclamând că a fost răpit şi că este sechestrat într-o localitate din judeţ. Când ambulanţa a ajuns la el, bărbatul a spus că nu avea nevoie decât de un drum gratuit până la Bârlad.

Bărbatul inconştient a pus pe jar autorităţile din Vaslui. Acesta şi-a pus la punct un plan desprins parcă din scenariile de film. A sunat la 112 şi a anunţat că a fost prins, bătut, sechestrat, băgat într-un portbagaj şi aruncat pe un câmp.

Imediat autorităţile au intrat în alertă, mai mulţi poliţişti au fost trimişi la faţa locului şi, de asemenea, un echipaj al ambulanţei. La faţa locului, surpriză. Bărbatul nu avea nicio leziune, ba mai mult, acesta le-a spus medicilor că nu dorea decât să ajungă la Bârlad şi nu avea bani de taxi.

Dus-întors, ambulanţa a străbătut astfel 100 km. O dată văzut în Vaslui, omul şi-a văzut liniştit de drum.

"Să fim corecţi nu e singurul caz, sunt mulţi care profită. Ei ştiu că 112 îi serveşte mereu. Omul a rămas singur acolo, nu avea la cine să se cazeze şi voia să meargă la Bârlad. I-am spus, îmi pare rău, la Vaslui pot să te duc", a declarat pentru România TV medicul Mohamad Awaad.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu