sâmbătă, 1 februarie 2014

Descoperire monumentala in Muntii Bucegi

În vara anului 2003, o echipă specială din cadrul Departamentului Zero (SRI) a făcut o descoperire monumentală în Munții Bucegi, care ar putea schimba complet destinul omenirii. Pe fir au intrat serviciile secrete americane și numeroși reprezentanți ai Illuminati, care s-au deplasat în România pentru a mușamaliza întreaga situație.
Mai mult de atât, diverse personaje dubioase au luat contact cu cei care au realizat descoperirea. Se spune că vorbeau foarte bine limba română, chiar dacă proveneau din SUA. Lucrurile nu sunt foarte clare, dar în urma zvonurilor s-a vehiculat ideea că era vorba despre reprezentanții unor loje masonice, cât și al Ordinului Illuminati și erau extrem de interesați de descoperirea din Bucegi.
De asemenea, Pentagonul a plasat un satelit geodezic deasupra României pentru a încerca să afle întreaga poveste din Munții Bucegi. Sursele neoficiale susțin că americanii se temeau ca românii să nu le ascundă diverse informații cu privire la epocala descoperire. Astfel, serviciile secrete americane au aflat că în interiorul Bucegilor se află numeroase spații goale, de dimensiuni impresionante, care nu ar fi putut să fie niște banale peșteri.
Tunelul și cupola din Bucegi
Scanarea muntelui prin satelit a dezvălui două bariere energetice de dimensiuni mari. Acestea nu sunt naturale, ci au fost realizate de către anumite entități misterioase, care cu siguranță dețineau o tehnologie avansată. Prima barieră este precum un zid impenetrabil, care blochează gura unui tunel, în timp de al doilea bloc energetic se manifestă sub forma unei cupole și este situat la extremitatea cealaltă a tunelului.
Interesant este faptul că atât tunelul misterios, cât și blocurile energetice au fost aliniate cu formațiunile de la exterior, adică Sfinxul și Babele.
Americanii au remarcat faptul că ceea ce se află în Bucegi este similar cu o structură care a fost descoperită prin satelit în munții din apropierea Bagdadului, Irak. Frecvența energetică este similară cu cea din Bucegi și acest fapt a atras atenția serviciilor speciale americane. La scurt timp după descoperirea din Irak, americanii au declanșat un război nefondat și în acest fel au avut acces la unul dintre cel mai mare secret de pe Terra.
Acesta este motivul real pentru care reprezentanții Ordinului Illuminati au devenit extrem de agitați în momentul în care s-a produs impresionanta descoperire. Se pare că structura din Munții Bucegi este una impresionantă și odată înțeleasă poate distruge pentru totdeauna ierarhiile demonice care conduc această planetă de mii de ani. Mai mult de atât, un reprezentat Illuminati ar fi declarat că nu departe de Sfinxul din Bucegi s-ar afla o piramidă energetică, vizibilă cu ochiul liber în anumite condiții, în care este encriptată adevărata istorie a planetei noastre.
Explorarea misterului
După ce analiza geodezică a muntelui a fost efectuată, mai multe aparate speciale au fost deplasate la fața locului în speranța de a se sparge barierele energetice și astfel pătrunderea în misterioasa bază secretă să fie posibilă. Echipa specială a reușit în cele din urmă să spargă bariera energetică inițială și au pătruns în interiorul muntelui circa 60-70 de metri. Prima încăpere seamănă cu un tunel de metrou, în care pereții sunt lustruiți și e perfect luminată, chiar dacă aparent nu există o sursă de lumină. La capătul tunelului se afla o altă barieră energetică și trei triunghiuri desenate în rocă. Apăsând unul dintre cele trei triunghiuri, a doua barieră energetică, groasă de doar 1 cm, a fost astfel anulată.
Marea Galerie fusese astfel descoperită. Este precum o cupolă, perfect luminată, unde razele verzi și albastre parcă ies din pereți. Această galerie este de-a dreptul fascinantă pentru că pare a fi organică, pare să fie însuflețită și să reacționeze atunci când secretul pe care îl adăpostește este pus în pericol.
Materialul din care este realizat zidul este aspru la atingere, dar nu a putut fi îndoit și nici zgâriat. Nu s-a putut determina din ce material a fost construit. Specialiştii au încercat chiar să-l ardă, dar miraculos, zidul a absorbit flăcările.

La capătul Marii Galerii se vedea un alt scut energetic. Acesta a fost penetrat printr-o ușă, care se crea precum o hologramă atunci când cineva se apropia de el. Dincolo de acest portal se află Camera Proiecțiilor. Această sală are 30 de metri înălţime, și aproximativ 100 de metri lungime și lățime.
Odată ce membri echipei au pătruns în această sală un scut energetic, precum un perete alb auriu s-a declanșat. Scutul protejează sala de orice influență externă și are forma unui dom, cu pereții curbați spre exterior. În interiorul scutului au fost descoperite porțile spre trei tuneluri, care erau luminate de raze cu culoare verde. Până aici se spune că echipa specială a reușit să exploreze tunelurile speciale din Bucegi. Nu se cunoaște motivul pentru care nu s-a mai avansat, dar zvonurile susțin că s-a încheiat un protocol între cele trei părți, reprezentanții români, serviciile secrete americane și Ordinul Illuminati, ca niciodată să nu se mai continue explorarea a ceea ce se presupune a fi fost o bază secretă extraterestră. Oare de ce?
Descoperiri incredibile
Pe lângă faptul că aceste săli erau protejate de scuturi energetice imposibil de explicat, se mai spune că în Sala Proiecțiilor, au fost descoperite mai multe mese aşezate lângă pereți. Atunci când te apropiai de ele, o hologramă se declanșa automat și prezenta diverse aspecte ale științei de pe Terra. Aceste mese sunt conectate prin niște fire aproape transparente la diverse cutii care sunt plasate direct pe podea.
Mai mult de atât, au fost descoperite numeroase tabele, scrise într-o limbă care seamănă cu cuneiforma. Scrisul conține diferite forme geometrice precum triunghiuri sau cercuri. Deși literele erau invizibile, diferite lumini le făceau vizibile. Probabil din acest motiv aceste tabele nu au fost niciodată prelevate din sala respectivă.

O altă descoperire fascinantă a fost realizată pe unul din tabelele biologice. Prin apăsarea unor triunghiuri dintre semnele scrierii, o hologramă a corpului uman a apărut. Apoi mai multe holograme ale unei specii extraterestre. Îmbinarea acestor două specii era posibilă, pentru că proiecția a arătat posibilitățile rescrierii celor două structuri ale ADN-ului.
Aceasta este dovada vie că entitățile care au construit această bază secretă au avut în minte să încrucișeze cele două specii. Dacă au reușit sau nu, nimeni nu știe și nici motivul pentru care această bază este părăsită nu este încă descoperit.
Poarta spre o lume secretă
Chiar dacă de-a lungul timpului au existat numeroase speculații cu privire la existența acestor tuneluri, dar și despre faptul că asemenea informații prețioase pot exista sub diferite forme, adevărul este întotdeauna dincolo de înțelegerea noastră.
Pentru ca misterul să fie de o frumusețe rară, se vehiculează ideea că unul dintre cele trei tuneluri descoperite în Camera Proiecțiilor este de fapt o poartă spre o lume secretă, care se află în interiorul planetei noastre. Este vorba despre Shamballa, lumea ascunsă de ochii celor neavizați și celor care nu au ajuns la un anumit nivel spiritual. Această lume există, dar pentru că omenirea a fost manipulată violent, i s-a distras atenția de la lucrurile spirituale, fiind subjugată material din toate părțile, nu mai poate vedea adevărul în normalitatea sa.
Acesta este motivul pentru care explorarea celor trei tuneluri a fost anulată și astfel adevărul despre ceea ce înseamnă viața este încă ținut departe de noi toți.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu