duminică, 6 octombrie 2013

Reghe a vrut sa loveasca un jurnalist la Vaslui

Scandal la conferinta de presa care urmat partidei FC Vaslui – Steaua (scor 0-1). Laurentiu Reghecampf a vrut sa bata un jurnalist la conferinta, dupa ce le-a transmis reprezentantilor mass-media prezenti ca nu accepta intrebari si ca va fi singurul care va vorbi.

Mai multi jurnalisti s-au ridicat din sala si au plecat, motivand ca nu mai au ce sa caute acolo daca nu pot pune intrebari, potrivit sport.ro. Cineva din sala a strigat: “Lasati-i sa se pregateasca de Liga Campionilor”, moment in care antrenorul Stelei s-a ridicat si a plecat.

Dupa ce a iesit din sala, Reghecampf i-a jignit pe primii jurnalisti care plecasera din sala. Corespondentul Gazetei Sporturilor i-a raspuns, iar antrenorul Stelei a vrut sa-l loveasca cu capul in gura!

“Eu i-am raspuns: «Daca noi sintem prosti, atunci si tu esti!». M-a luat de git si a vrut sa-mi dea un cap in gura. M-am ferit… Inca ma tinea de git, dar s-a retras in momentul in care s-au indreptat camerele TV inspre noi”, a povestit jurnalistul la radio GSP.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu