vineri, 28 iunie 2013

Urca in autobuzul lui Varciu

Te-ai gandit vreodata ca printul din poveste exista si te poate astepta acolo unde nu te-ai gandit niciodata sa cauti? Ai vrea sa faci o nebunie, pentru care sa te invidieze toate prietenele tale?


Intra pe http://kanald.ro/AutobuzulluiVarciu/ completeaza formularul si traieste aventura vietii tale alaturi de Liviu Varciu!
 
Traieste experienta vietii tale! Urca in Autobuzul lui Varciu,  distractia si dragostea te asteapta acolo unde nici nu visezi.  Liviu Varciu va fi alaturi de tine pe tot parcursul calatoriei, iti va fi cel mai apropiat prieten si te va sfatui atunci cand vei avea nevoie! Te vei distra cum nu ai mai facut-o pana acum, vei cunoaste oameni noi, locuri de poveste si undeva, intr-un colt de rai, il vei intalni pe barbatul care iti va schimba viata.
 
Se spune ca ardelenii sunt romantici, moldovenii patimasi, iar oltenii il au pe vino incoace. Tu vei decide daca este sau nu asa. Vei colinda tara in lung si in lat in cautarea fericirii. In fiecare destinatie unde autobuzul va opri, te vor astepta cei mai frumosi, onesti si descurcareti baieti ai locului.  Vei fi primita si tratata ca o regina si vei fi surprinsa sa afli ca distractia gasesti si in alta parte decat in Bucuresti, poate intr-un sat despre care nici nu stiai ca exista.  Te vei plimba sub clar de luna, vei lua cina in cel mai romantic mod cu putinta, vei alerga cu picioarele goale prin roua ierbii abia cosite… 
 
Nu rata o sansa unica! Urca in autobuzul lui Varciu si vei primi biletul pentru cea mai frumoasa calatorie a vietii tale!  

Nu rata aceasta sansa! INSCRIE-TE AICI si noi iti oferim un pasaport spre fericire si un bilet spre cea mai tare distractie din viata ta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu