O companie de bauturi din Japonia a combinat berea neagra cu aroma intensa a usturoiului pe care au denumit-o Aomori.
O astfel de sticla de bere costa nu mai putin de 6,5 dolari. Berea neagra ajunge direct in stomac, dupa care aroma de neiertat a usturoiului negru incepe sa-si faca simtita prezenta. Se spune despre acest tip de bere ca ar fi usor condimentat, isi o oarecare dependenta, desi este o ciudatenie.
Usturoiul negru este rezultat in urma fermentarii
usturoiului clasic, pastrat in mediu cu temperatura ridicata pentru o
perioada mai lunga de timp. Bulbul este pastrat in camere cu temperaturi
controlate pana cand incepe sa semene cu un carbune.
Cei care l-au folosit si in alte preparate, de exemplu la paste, sustin
ca ofera o aroma deosebita si delicioasa. De retinut este si faptul ca
acest usturoi negru contine mai multi antioxidanti decat cel traditional.
marți, 29 octombrie 2013
Home »
aomori
,
berea neagra
,
companie
,
condimentat
,
funny
,
japonia
,
usturoiului negru
» Berea neagra cu aroma de usturoi negru
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu