marți, 16 septembrie 2014

Concurs Kamis 2014 pe www.promotie-kamis.ro

Campania „Razuiesti si castigi” se va desfasura la nivel national in perioada 4 septembrie 2014 – 31 decembrie 2014.
Produsele participante la Campanie sunt cele marca KAMIS si GALEO, apartinand KAMIS CONDIMENTE S.R.L..

Prezenta Campanie promotionala se desfasoara sub forma unei loterii, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii premiilor. Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin doua produse participante si la achizia oricaror doua produse vor primi cate un talon promotional. Talonul promotional trebuie completat cu datele personale: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, numarul bonului fiscal. Pe spatele talonului promotional in zona razuibila este inscriptionat fie un premiu instant castigat in magazin, fie un cod unic promotional. In cazul in care pe spatele talonului promotional nu este inscris un premiu instant participantul are posibilitatea sa citeasca codul promotional de pe talon, sa pastreze bonul de casa de la achizionarea produsului si sa inscrie in Campanie codul talonului, in perioada 4 septembrie 2014 – 31 decembrie 2014, prin formularul web la adresa promotie-kamis.ro la sectiunea „intra in cont”.

Fiecare cod poate fi inscris in Campanie o singura data. Un participant identificat unic cu un cont se poate inscrie in Campanie, cu maxim 50 coduri unice.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 24.000 premii instant si 4 premii prin tragere la sorti, in total 24.004 premii:

Premiile instant – se acorda pe loc, in magazine si constau in:

    Material promotional supriza Kamis -– 1.500 buc.
    Material promotional surpriza Galeo – 2.500 buc.
    Condiment de la Kamis – 20.000 buc.

Premiile prin tragere la sorti - Masina de tocat marca Heinner – se acorda prin selectarea aleatoare din baza de date cu coduri participante la sfarsitul fiecarei luni, a cate 1 premiu, in total sunt 4 premii constand fiecare in cate un produs Masina de tocat marca Heinner.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu