marți, 1 aprilie 2014

Kamis te premiaza trimite codul pe www.promotie-kamis.ro

Campania „Kamis Condimente – Viata cu gust... si premii!” se va desfasura la nivel national, timp de 8 saptamani, in perioada 24 martie 2014 – 18 mai 2014.

Produsele participante la Campanie sunt cele marca KAMIS, marca inregistrata apartinand Kamis condimente, in urmatoarele forme:

    Rasnite
    Borcanas rosii uscate cu busuioc
    Plicuri: conform selectiei
    Mustaruri: 1 sortiment

marcate la raft cu etichete promotionale atasate pe ambalajul produsului. Etichetele contin un cod numeric unic, imprimat. Produsele care nu contin eticheta promotionala nu participa la campanie.,campanie kas

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campanii, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin doua produse participante, care sa contina eticheta cu cod numeric unic format din 7 cifre, sa citeasca codul promotional de pe baza etichetei, sa pastreze bonul de casa de la achizionarea produsului si sa inscrie in Campanie codul etichetei, in perioada 24 martie 2014 (ora 00:00) – 18 mai 2014 (ora 23.59), inclusiv, dupa cum urmeaza:
Codul format din 7 cifre de pe ambalajul produsului va fi inscris prin formular WEB la adresa www.promotie-kamis.ro la sectiunea „intra in cont". Fiecare cod poate fi inscris in Campanie o singura data. Un participant identificat unic cu un cont (user name – adresa de e-mail si parola - numar de telefon) se poate inscrie in Campanie, cu  maxim 40 coduri unice.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 264 premii saptamanale si 2 premii FINALE prin tragere la sorti, in total 266 premii:

    PREMIUL I – se acorda prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei si consta in 2 (doua) excursii fiecare pentru 2 persoane la Praga (City Break – 5 zile / 4 nopti)
    PREMIUL II – se acorda prin selectarea din baza de date cu coduri participante (fiecare al 4-lea cod primit in cont) la sfarsitul fiecarei saptamani din promotie, a cate 3 premii pe saptamana, in total 24 premii constand fiecare in cate un produs electrocasnic la alegere, dintre urmatoarele optiuni:
        Mixer electric Heinner model HM210
        Cafetiera Heinner model HCM-1200D
        Storcator citrice Heinner model C850S
    PREMIUL III – se acorda prin selectarea din baza de date cu coduri participante (fiecare al 2-lea cod primit in cont) la sfarsitul fiecarei saptamani din promotie, cate 30 premii pe saptamana, in total 240 premii constand fiecare in cate 1 bax cu 10 plicuri de condimente KAMIS de acelasi fel, la alegere din trei tipuri diferite, dupa cum urmeaza: Pui cu Rozmarin, Cimbru si Condimente pentru cartofi prajiti. (10 buc / bax)
www.promotie-kamis.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu