miercuri, 30 aprilie 2014

Concurs Oriflame 2014

La Oriflame descoperiti cele mai trendy produse din lumea machiajului care va ajuta sa aveti un look superb si pe langa asta descoperiti si cele mai bune preturi care va dau o stare de bine si va aduce zambetul pe buze. Pregatiti-va pentru o mega experienta de cumparaturi in Paris si de multe alte premii irezistibile, participand la concursul Oriflame "Chic in Paris", desfasurat in perioada 22 aprilie - 22 mai 2014. Pentru a participa la concurs trebuie sa achizitionati in perioada catalogului 6, o apa de toaleta Eclat Femme sau Eclat Homme. La fiecare parfum cumparat veti primi un talon razuibil promotional ce contine un cod unic. Codul se poate inscrie prin una dintre cele doua modalitati: - prin SMS la 1816
sau
- online, prin completarea unui formular pe site-ul concursului www.chicinparis.ro (formularul trebuie sa contina nume si prenume, e-mail, numar de telefon, varsta, judet, localitate si codul promotional).
Indiferent de modalitatea de inscriere laeasa, puteti inscrie maxim 5 coduri pe zi.
Premiile constau in:
- 1 excursie pentru 2 persoane la Paris
- 3 premii a cate o schimbare de look, machiaj si coafura, plus o sesiune de shopping su stilist personal
- 10 premii a cate un curs de machiaj cu Oana Dinulescu (make-up artist Oriflame Romania)
- 20 premii a cate un cos cu produse specific frantuzesti
- 100 premii a cate un set cu produse Oriflame (exfoliant de corp, gel de dus si sapun Discover Parisian Delight , oja, rimel si luciu de buze The One).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu