duminică, 16 martie 2014

Universul plin de viata inteligenta

Un clip postat pe YouTube susține că o cameră instalată pe Stația Spațială Internațională ar fi surprins o flotă de OZN-uri care s-ar îndrepta spre Terra. 

Controversatele imagini au fost filmate de pe Stația Spațială Internațională pe 10 martie, iar căutătorii de omuleți verzi sunt convinși că este vorba despre o flotă de OZN-uri care se îndreaptă spre Terra.
Scepticii susțin însă că este vorba despre lumini terestre, în condițiile în care camera de pe Stația Spațială Internațională ar fi fost îndreptată de fapt spre Terra.

Scepticii sustin ca ar fi vorba doar despre lumini terestre avand in vedere faptul ca aparatul de filmat al Statiei Spatiale Internationale ar fi fost orientat spre Pamant.
Nu stiu cat este de adevarat acest fapt, dar daca ar fi, nu ar fi fost pentru prima data cand s-ar intampla asa ceva. Mai multe imagini captate de diversi sateliti au scos la iveala faptul ca spatiul extraterestru din aproprierea Pamantului este plin de OZN-uri.
Acest fapt nu este ceva deosebit pentru cunoscatori, Pamantul este o zona de tranzit iar marile puteri ale lumii cunosc aceasta situatie si sunt sigur ca majoritatea programelor spatiale au avut rolul de a supraveghea aceasta “autostrada” spatiala si chiar de a intra in contact cu navele extraterestre.
Stiu, pare socant, dar Universul este plin de viata inteligenta care nu ezita in calatori si in a explora orice colt al Cosmosului.
http://www.youtube.com/watch?v=rtexWpYWbXk#t=90

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu