vineri, 27 septembrie 2013

Marcel Prodan face lumina in cazul scandalului cu Alexandra

Marcel Prodan face lumina în cazul scandalului cu Alexandra Stan şi explică ce s-a întâmplat cu adevărat.
Producătorul muzical susţine că acuzaţiile de violenţă domestică pe care Alexandra Stan i le-a adus nu au o bază reală.
Recent, acesta a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj halucinant: “Ştiu că sunt câteva persoane care mi-au urmărit activitatea şi pentru care am fost un exemplu, până în momentul în care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relaţie de iubire de circa 3 ani, relaţie pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tăcere, numindu-mă doar „managerul” ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzaţii de şantaj pe care încearcă să mi-o pună în cârcă.
Îmi pare nespus de rău că nu am ştiut cum să reactionez în momentul în care, urmare unor certuri care nu au avut nicio legătură cu banii ci cu cariera ei şi cu relaţia noastră, ea s-a năpustit cu o ploaie de lovituri asupra mea, în timp ce conduceam şi mi-a tras de volan, spunându-mi că „mai bine ne sinucidem”. Există la dosarul penal declaraţiile unui martor care a văzut maşina şerpuind pe şosea şi declaraţiile politiştilor care mi-au văzut urmele de lovituri de pe faţă. Nici după 4 luni de la incident nu ştiu cum ar fi trebuit să reacţionez, nefiind implicat în relatii cu femei violente până la acel moment.  Ştiu că asta nu şterge derapajul meu comportamental şi nu-l scuză.
Nu a fost niciodată vorba de şantaj!
Încercaţi să vă imaginaţi dacă poate exista un scenariu plauzibil în care eu o şantajam, o loveam, pentru ca mai apoi să o duc cu masina acasă la părinţii ei. Era aproape să ne omoare pe amândoi provocând un accident! Şi mai puteam ricoşa cu maşina în alte maşini cu oameni şi copii nevinovaţi. Apoi, a vrut să sară din maşină la o viteză de 90km/h. Mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să o prind şi că nu am provocat şi alte accidente cu maşinile care circulau regulamentar!
Totul a pornit de la faptul că mi-am permis să o anunţ că vreau să ies din relaţia încordată pe care o aveam cu ea de peste doi ani . Nu a fost singura dată când Alexandra a reacţionat necontrolat. În ultimele luni, de fiecare dată când încercam să pun capăt relaţiei noastre şi să mă mut, ea avea un comportament violent şi isteric faţă de mine şi ameninţa mereu cu lucruri din ce în ce mai grave- inclusiv cu sinuciderea. Acum ştiu că trebuia să viziteze un medic psiholog mult mai des decât o făcea deja.
Am avut o relaţie cu mama copilului meu timp de 11 ani şi ne-am despărţit în condiţii absolut normale; suntem şi acum prieteni şi avem grijă de copilul nostru. Orice om care mă cunoaşte vă poate confirma că nu sunt adeptul violenţei conjugale, nu am avut vreodată o reacţie violentă faţă de o femeie.
Cu toate că Alexandra Stan nu este nici pe departe persoana inocentă care îşi doreşte ea să pară, îmi pare rău că nu am putut să fiu calm în faţa violenţelor fizice şi verbale ale domnişoarei Alexandra Stan şi în faţa jignirilor abjecte aduse familiei mele”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu