vineri, 17 mai 2013

Sfaturi pentru un bronz rapid

Zile insorite de vara sunt un prilej numai bun sa-ti etalezi calitatile corpului, de aceea trebuie mai intai sa-ti pregatesti pielea. Un corp bine bronzat este mult mai frumos si admirat de cei din jur. Daca nu ai rabdare sa stai tot sezonul la soare ca sa obtii un bronz super, poti apela la cateva trucuri eficiente in aces sens. Iata-le:
1. Exfolierea pielii inainte de expunerea la soare ajuta la accelerarea procesului de bronzare. Astfel, prin folosirea unui gel exfoliant pentru piele, vei indeparta celulele moarte si te vei putea bronza frumos.
2. Urmareste soarele de dimineata! Cel mai sanatos si rezistent bronz il vei obtine doar dimineata si tine cont sa stai in bataia soarelui pentru a te bronza cat mai repede.
3. Foloseste produse care accelereaza bronzarea, insa doar pe cele care contin substante naturale pentru a oferii o buna pigmentare a pielii.
4. Alimentele bogate in betacaroten ajuta pielea sa se bronzeze mai usor. Cele mai accesibile alimente de acest fel sunt: morcovii, pestele gras, lactatele, uleiul de masline si rosile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu