joi, 2 mai 2013

Producatorul lui Bear Grylls muscat de un Fer-de-Lance

Este vorba de producatorul Steve Rankin, cel care se pregatea sa lanseze o emisiunea noua intitulata "Gol si speriat" in care doi curajosi sunt lasati singuri si dezbracati intr-un loc pustiu de pe planeta.

Renkin a declarat pentru TMZ: "Cautam locatii pentru filmare in Costa Rica. Cand mergeam prin jungla am fost muscat de laba piciorului de un Fer-de-Lance. E unul dintre cei mai veninosi serpi din lume, iar coltii sai au trecut direct prin bocancii mei".

Dupa ce a fost muscat, Renkin s-a trezit direct intr-una din emisiunile pe care le-a produs pana acum. Doar ca totul era real. Colegii sai l-au tarat 2 mile prin jungla pe o targa construita din lemne, pentru ca apoi sa ajunga la un helipad care l-a transportat la spital pentru a primi ingrijiri. Cei de la spitalul din San Jose i-au dat medicamente antivenin si antibiotice, dar lucrurile au luat o turnura aproape tragica.

"Dupa 5 zile, carnea de pe piciorul meu a inceput sa putrezeasca", povesteste el. Chirurgii din Costa Rica au fost nevoiti sa ii taie o bucata importanta din laba piciorului, iar apoi l-au trimis la un spital din Los Angeles, acolo unde a suferit o operatie plastica, iar piciorul i-a fost refacut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu