marți, 21 mai 2013

Ce spune Garcea despre condamnarea lui Gigi

Mugur Mihăescu, invitat la PrimeTime News de la REALITATEA TV, a mărturisit că în ciuda faptului că nu se cunoaşte cu patronul echipei Steaua şi nu este de acord cu el, îl susţine pentru că este victima sistemului judiciar din România.

Mugur Mihăescu a vorbit despre situaţia în care se află finanţatorul echipei Steaua, după ce a primit trei ani de închisoare.
"Eu ştiu că Gigi Becali a pornit de jos ca un om simplu. La noi, justiţia e litera legii şi nu spiritul legii. Pe mine mă deranjează că a luat trei ani de puşcărie pentru o faptă pentru care eu aş fi procedat la fel şi cred că 80 la sută din români au făcut la fel. Am tot respectul pentru poliţiştii de pe teren, însă pentru Instituţie nu am deloc respect", a spus Mihăescu.
"Nu-l cunosc bine pe Becali, nu sunt de acord cu multe din ce face el. Dar cu acest Gigi Becaliu, victima unui sistem prost judecat, sunt de acord. La ora actuală cu Becali, justiţia română mi se pare că ne-am luat potcoave, dar n-avem cal.", a mai completat actorul.
Mugur Mihăescu a mai completat că: "Am avut divergenţele noastre. Eu încerc să stau de vorbă cu oameni cu care am ceva în comun. Mă simt la fel de neapărat de justiţia română. Pe mine mă termină psihic fatul că mâine pot păţi la fel. Dacă D-nu Ponta şi D-nu Abtonescu simpatizează atât de mult, ar trebui să  facă o schimbare, nu cu arestări spectaculoase. Trebuie să reformaţi justiţia, luaţi Facultatea de Drept şi daţi cu ea de pământ şi faceţi justiţia care trebuie."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu