vineri, 31 mai 2013

Cand va fi lansat Motorola X Phone?

Au fost foarte multe zvonuri despre Motorola X Phone, smartphone-ul la care Motorola lucrează în mare secret de ceva vreme. Iată că acum am primit o confirmare oficială a existenței sale, dar și a datei de lansare: vara aceasta.
Confirmarea a venit de la cel mai înalt nivel, tocmai de la CEO-ul Motorola, Dennis Woodside, la conferința D11 din Los Angeles. Woodside chiar a declarat în timpul interviului că are telefonul în buzunar, dar că nu poate să-l arate.
Motorola X Phone va fi un smartphone high-end, ce va concura cu alte telefoane de top ale companiilor rivale: iPhone 5/5S, Galaxy SIV, Lumia 928 sau HTC One. Telefonul va avea un display LED, mai subțire și mai ușor decât vechile ecrane LCD din gadget-urile curente. X Phone va fi echipat totodată cu o mulțime de senzori prin care smartphone-ul să știe “ceea ce vrei să faci, înainte de a o face”, a declarat Woodside.
De exemplu, telefonul va fi capabil să sesizeze dacă se află în buzunar, în mână sau într-o mașină ce gonește pe autostradă.
Un alt detaliu important este că X Phone va fi produs în Texas, SUA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu