miercuri, 22 mai 2013

BORUSSIA-BAYERN Unde vedem Finala Champions League?

BORUSSIA-BAYERN. Finala Champions League se vede in FORMAT 3D la Dolce Sport

BORUSSIA-BAYERN FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Borussia Dortmund – Bayern Munchen, finala UEFA Champions League, programata sambata, de la ora 21:45, la Londra, va fi transmisă de Dolce Sport, pentru prima dată în România, în format 3D.
BORUSSIA-BAYERN FINALA CHAMPIONS LEAGUE. Finala UCL, Borussia – Bayern, este transmisă în direct, în format 3D, în cadrul unui eveniment organizat pentru clienții Romtelecom. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 mai, la Cinema City Cotroceni.
Finala UCL poate fi urmărită în direct, de acasă, de toți clienții Dolce Sport, atât în format HD și SD, cât și în format 3D de către cei care dețin televizoare 3D full și decodoare HD. De asemenea, finala va putea fi vizionată  și de către clienții NexGen care dețin abonamente de televiziune digitală. 
Această transmisiune 3D este un experiment unic pentru Romtelecom, care va dura pe parcursul a peste 3 ore, în care se va desfășura finala UCL și va putea fi urmărită pe canalul creat special și exclusiv pentru acest eveniment, denumit Dolce Sport 3D.
Cum se recepţionează Dolce Sport 3D:
IPTV și DTH – canalul 299
Nextgen – canalul 199
Prin acest eveniment, Dolce Sport își continuă promisiunea făcută românilor de a le oferi conținut sportiv de cea mai bună calitate, spectacol adevărat și o experiență TV memorabilă.
Finala UEFA Champions League, Borussia – Bayern, se dispută sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Dolce Sport 1, Dolce Sport HD şi Dolce Sport 3D, cu faze video pe www.dolcesport.ro în timpul meciului.

Un comentariu:

  1. Nevoie de un card HACKED ATM cu PIN-ul?

    Comercializam carduri de ATM-uri încărcate fizice. Este o carte de crooned care pot fi folosite pentru a retrage numerar de la orice ATM. Acest lucru Carduri vine in Visa / Mastercard. Prin urmare, funcționează la orice mașină bancomat care acceptă Visa / MasterCard Worldwide.

    Pot folosi ACEST CARD gata de expediere ATM pentru a cumpara lucruri in magazine? SAU ONLINE SHOPPING? PLATESTE FACTURILE?

    Da, cu acest card de ATM-uri fizice, aveți posibilitatea să-l utilizați pentru a plăti lucruri la magazinele prin POS. Cu aceste informații carte de ATM-uri, puteți utiliza on-line pentru a plăti facturile sau de a face cumpărături on-line. Atunci când comandați pentru acest card, informații complete despre card va fi dat la tine. De asemenea, vom reîncărca cardul dvs. atunci când fondurile epuizate.

    Am nevoie pentru a COMANDA CARD NOU de fiecare data cand PETRECUT FONDURI FINISH?

    Nu, dacă ați comandat deja cartea noastra, nu este nevoie de a păstra comanda cărți noi, Doar contactați-ne pentru o reîncărcare. Vom reîncărca cu ușurință cartela de ATM-uri aflate deja în posesia dumneavoastră

    Cât timp nu sa primesc ATM CARD IN TARA MEA?

    Dacă vă aflați în Africa, veți primi cardul în 2-3 zile cu garantat. Dacă sunteți în afara Africii Cardul dvs. va ajunge la tine intre 3 - 5 zile lucrătoare garantate.

    CUM ESTE SIGUR ACEST CARD?

    Este 100% sigur de a utiliza acest card. Pentru că acesta va fi livrat la tine ca un card cadou.

    NU VĂ REÎNCĂRCAȚI DE ASEMENEA, ORICE ALTĂ CARD NU DIN ACEST crooned CARDURI?

    Da, putem reîncărca orice carduri active și valide, orice tip de card doar sa ne contactati pentru reîncărcare (cartele preplătite, carduri de credit / debit).

    Cum comand pentru card ATM?

    EMAIL: (dukeblankhacker@outlook.com) ...

    CUM FACE ACEST CARD?

    Noi folosim o mașină MSR pentru a Crone aceste cărți. De asemenea, puteți cumpăra această mașină de la noi, de asemenea. Puteți comanda pentru cardul ATM, fie cardul proiectat sau cardul gol, dar încă aceleași informații despre ele.

    EMAIL: (dukeblankhacker@outlook.com) .... Multumesc

    RăspundețiȘtergere